Ne spreglejte

Objava informacije o spremembi pomembnih deležev

28. 11. 2014

Več

Razstavljamo na sejmu Pharmapack Europe 2015

06. 11. 2014

Obveščamo vas, da se bomo, kot razstavljavec, udeležili mednarodnega poslovnega sejma Pharmapack Europe, ki bo v Franciji, v Parizu.

Sejem bo potekal od 11. - 12. februarja 2015 v Paris Expo Porte de Versailles. Na letošnjem sejmu Pahrmapack Europe bomo predstavili nove tehnološke rešitve, tako v premium, kot tudi v funkcionalni embalaži in embalaži z implementiranimi varnostnimi rešitvami.

Veseli bomo vašega obiska na naši stojnici št. 204 v hali št. 5.

Vljudno vabljeni!

Več

Udeležba na sejmu CPhl Innopack 2014

15. 7. 2014

Obveščamo vas, da se bomo tudi letos, kot razstavljalec, udeležili mednarodnega poslovnega sejma CPhi- Innopack, ki bo to leto v Franciji, v Parizu.

Sejem bo potekal od 7. - 9. oktobra 2014. Na letošnjem Innopacku bomo predstavili nove tehnološke rešitve, tako v premium, kot tudi v funkcionalni embalaži in embalaži z implementiranimi varnostnimi rešitvami.

Veseli bomo vašega obiska na naši stojnici 2C42, hala 2.

 

S ponosom vas obveščamo, da je bil Dr. Simon Žnidar, direktor EGP, Škofja Loka, d.d.,  povabljen, da kot  strokovnjak s področja varnostnih elementov in razvojnih tehnoloških rešitev kartonske embalaže, predstavi novosti tudi ostalim udeležencem omenjenega sejma. Njegovo prezentacijo z naslovom What you see is what you get – EGP Secure Packaging Solutions si lahko ogledate v četrtek 9. oktobra 2014 ob 11:00 v hali 2, točka 2J37.

Vljudno vabljeni !

Več

Pričetek sodelovanja z Louis Vuitton

04. 7. 2014

V letošnjem letu smo pričeli sodelovati z mednarodno uveljavljenim podjetjem Louis Vuitton, ki je znano po izredni kvaliteti in ima najvišje svetovne standarde kakovosti. Francoski kupec nas je prepoznal, preko ostalih francoskih referenc in kasneje skozi naročila, kot primernega poslovnega partnerja, ki lahko ustrezno poveča dodano vrednost njegovih proizvodov ter suvereno sledi trendom premium embalaže na mednarodnem trgu. 

Več

INVESTICIJA V NOVI TISKARSKI STROJ

19. 5. 2014

V vsakem proizvodnem podjetju je kvaliteten strojni park ključen za uspešno poslovanje. Dobra strojna oprema je konkurenčna zahtevam trga, prilagojena specifičnim potrebam strank, stroškovno učinkovita in podpira prihodnji razvoj podjetja.

Da bi strankam tudi v bodoče lahko zagotavljali visoko kvaliteto ob pravočasnih dobavah, smo se odločili za investicijo v novi tiskarski stroj. Na podlagi številnih testiranj smo izbrali sodobni ofset tiskarski stroj Heidelberg XL 75-6+L-F z Inpress Control sistemom, kar omogoča merjenje tiskarskih pol neposredno v tiskarskem stroju skozi celotno reprodukcijo. Stroj smo montirali v začetku leta in je v polnem teku. Tehnologija novega stroja je na najvišjem nivoju, kar nam omogoča izdelovanje visokokakovostnih izdelkov ob pričakovani visoki produktivnosti.

 

Več

Nazaj 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 Naprej
EGP d.d. logo

Embalažno grafično podjetje d.d.

Kidričeva cesta 82

SI-4220 Škofja Loka

  • + 386(0) 4 511 19 10
  • + 386(0) 4 511 19 27
Farmacevtska industrija

Farmacevtska industrija

Kozmetika in osebna nega

Kozmetika in osebna nega

Prehrambna<br /> industrija

Prehrambna
industrija