O podjetju EGP

EGP d.o.o. je srednje veliko podjetje z več kot 200 zaposlenimi, ustanovljeno 1958. 

Smo največji proizvajalec potiskanih zloženk v Sloveniji. Zadnja leta smo usmerjeni v povečevanje deleža proizvodnje za tuji trg in redno sodelujemo na mednarodnih sejmih kot sta Pharmapack in Innopack.

Več kot 60-letna tradicija v proizvodnji embalaže nam daje neprecenljive izkušnje. Na podlagi nenehnega vlaganja v razvoj in tehnologijo, svojim strankam zagotavljamo izdelke in storitve na najvišjem nivoju. Specializirani smo za izdelavo zloženk iz trdega kartona, pri čemer smo skozi leta vzpostavili številna dolgotrajna partnerstva z naročniki iz farmacevtske industrije, prehrambne industrije in industrije izdelkov za osebno nego / kozmetiko. Poleg zloženk nam širok tehnološki spekter omogoča izdelovanje kaširane embalaže, kot tudi zelo učinkovita prodajno-promocijska stojala.

EGP je del skupine MSIN d.o.o., ki ima okoli 950 zaposlenih in velja za največjo grafično – embalažno skupino v Sloveniji. Znotraj skupine MSIN so med drugimi tudi Cetis d.d., eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin, nudi potovalne in osebne dokumente (npr. biometrične potne liste, osebne izkaznice, vizume, rojstne liste in druge certifikate civilnega statusa, vozniška in prometna dovoljenja) ter celovite rešitve na ključ za upravljanje identitete in izdajo dokumento   in podjetje CETIS FLEX, fleksibilna embalaža in etikete, d.o.o., ki je eno vodilnih evropskih podjetji na področju fleksibilne embalaže in rešitev komercialnih tiskovin.

Z inovativnostjo in tehnološko odličnostjo proizvajamo potiskano kartonsko embalažo, ki povečuje konkurenčnost izdelkov naših kupcev. Naša partnerstva temeljijo na zanesljivih in točnih dobavah, na brezhibni kakovosti embalaže ter na celostni storitvi.

EGP d.d. logo

Embalažno grafično podjetje d.o.o.


Kidričeva cesta 82

SI-4220 Škofja Loka

  • + 386(0) 4 511 19 10
  • + 386(0) 4 511 19 27
Farmacevtska industrija

Farmacevtska industrija

Kozmetika in osebna nega

Kozmetika in osebna nega

Prehrambna<br /> industrija

Prehrambna
industrija