Ne spreglejte

Pridobljen certifikat BRC

06. 2. 2014

EGP - prvo grafično embalažno podjetje v Sloveniji, ki je pridobilo certifikat za mednarodno priznan standard varnega proizvajalca embalaže

Zagotavljanje varnosti in kvalitete živil je eden večjih globalnih trendov, ki ga v podjetju EGP zaznamo pri naših partnerjih in strankah. Zaradi vse večjega poudarka na zagotavljanju varnosti in kvalitete živil, se tudi embalažna industrija nenehno prilagaja trendom živilske panoge. Posledično pakiranje živil, zaradi vse večje ozaveščenosti potrošnikov, kot tudi zaradi vse višjih standardov, ki jih zahtevajo trgovci, nenehno doživlja spremembe. Z mislijo na prihodnost smo v EGP vpeljali standard Global Standard for Packaging and Packaging Materials (v nadaljevanju standard BRC), ki ga je leta 1998 izdalo trgovinsko združenje iz Velike Britanije imenovano British Retail Consortium.

 

Britanski tehnični standard je postal osnova za ocenjevanje proizvajalcev blagovnih znamk. Standard BRC je mednarodno sprejet certificiran program kakovosti in varnosti, ki je  uveljavljen po celem svetu, v 20337 podjetjih (1073 prav na področju embalaže iz papirja, kartona). Glavne zahteve v standardu BRC se nanašajo na uvedbo sistema HACCP, dokumentiran sistem vodenja kakovosti in obvladovanje standardov okolja, procesov in osebja. Za EGP uvedba standarda BRC pomeni bistveno nadgradnjo zakonodaje in predpisov s področja, ki pokriva materiale in izdelke, namenjene za stik z živili.

 

Prepričani smo, da izbiro načina pakiranja ne določajo samo tehnologija in cena ampak tudi varnost izdelka za končnega potrošnika. Z uveljavitvijo standarda BRC, smo postali prvo grafično embalažno podjetje v Sloveniji, ki se je odzvalo na trende v svetu. S certifikatom BRC smo pridobili na konkurenčnosti, ugledu in prepoznavnosti. Ne le pri partnerjih iz živilske panoge, ampak tudi pri partnerjih iz farmacevtske branže in pri drugih, katerim je varnost izdelkov enako pomembna. Podprti s certifikatom BRC se bomo lažje uveljavili tudi pri partnerjih na tujih trgih, kar je skladno s strategijo podjetja.

 

Več

EGP uspešno prodira na francoski trg

08. 1. 2014

V letu 2013 smo povečali aktivnosti na francoskem trgu. Posebej uspešni smo v prodaji embalaže za kozmetično in farmacevtsko industrijo. Z visoko kakovostjo in odličnim servisom smo se z našimi izdelki že po prvih korakih uspešno zavihteli tudi na strani eminentnih modnih časopisov, kot so

 

Elle, Glamour, Femina, Cosmopolitan, Marie Claire.

 

Novo pridobljene reference, nas vodijo še dlje. Tako smo v zadnjem mesecu, kot svojega kupca, pridobili svetovno znano podjetje, ki je s svojimi izdelki prisoten tudi na slovenskem trgu.

 

Strokovna ekipa, poznavanje zahtev trga in postavljanje višjih standardov storitev je prepoznaven način delovanja EGP-ja.

Več

Novoletno voščilo

16. 12. 2013

EGP vam želi v letu 2014 veliko poslovnih uspehov in osebnega zadovoljstva

Več

InnoPack

24. 11. 2013

Innopack je mednarodni sejem, ki je specializiran za farmacevtsko industrijo. Kot dolgoletni partner številnim uveljavljenim podjetjem iz panoge, smo želeli predstaviti predvsem naš razvoj in napredne rešitve na področju varnostnega, funkcionalnega in permium pakiranja za farmacevtske izdelke.

Udeležbo na sejmu Innopack sta sofinancirala Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija.

Več

FachPack 2013

23. 11. 2013

Sejem FachPack je največji in najbolje obiskan mednarodni sejem v embalažni industriji. Letošnje leto smo predstavili svoje izdelke in novosti za 3 ključne panoge s katerimi sodelujemo vrsto let: farmacevtska industrija, kozmetika in osebna nega, ter prehrambna industrija.

Več

Nazaj 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 Naprej
EGP d.d. logo

Embalažno grafično podjetje d.d.

Kidričeva cesta 82

SI-4220 Škofja Loka

  • + 386(0) 4 511 19 10
  • + 386(0) 4 511 19 27
Farmacevtska industrija

Farmacevtska industrija

Kozmetika in osebna nega

Kozmetika in osebna nega

Prehrambna<br /> industrija

Prehrambna
industrija